Big Cakes 1.2Kg - 10 people

Big Cakes 1.2Kg - 10 people

Tangy Fresh Lemon Lime Cake VEGAN Mare

lemon-big
49,00 €
Delicat și cu arome clasice, tortul cu lămâie și lime este un desert fin. E foarte ușor, potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți, având o aromă fresh de citricte, o cremă delicată și o bază crocantă. Fie că vrei să îl faci cadou sau să îl păstrezi pentru tine, sigur o să impresioneze!
Big Cakes 1.2Kg - 10 people

Summer Berry Vibes VEGAN Mare

berry-big
49,00 €
Acest tort e făcut din atât de multe fructe de pădure, încât putem să-i spunem tortul antioxidant! Nici nu trebuie să ne crezi pe cuvânt: doar taie o felie și o să vezi cu ochii tăi. Și dacă ai senzația că s-ar putea să fie cam intens, îți promitem noi că nu e cazul: e doar suficient de fresh și parfumat încât să-ți aducă aminte de zilele calde de vară,...
Big Cakes 1.2Kg - 10 people

Tort Chocolate Lover’s VEGAN Mare

choco-big
49,00 €
E tortul dedicat tuturor iubitorilor de ciocolată. Pe lângă faptul că este plin de super-alimente, are și două tipuri diferite de ciocolată: ciocolată neagră, intensă, dar și o ciocolată care te duce cu gândul la cea cu lapte. Vișinele asigură echilibrul desertului în combinație cu aromele puternice de ciocolată, iar astfel tortul nu devine prea intens.
Big Cakes 1.2Kg - 10 people

Decadent Snickers Caramel - VEGAN Big

snickers-big
49,00 €
Garantat unul dintre preferatele noastre, e un tort cu gust de Snickers care te face să te simți bine după ce-l mănânci. Are o bază crocantă de arahide și o cremă groasă de caramel sărat, făcută din unt de arahide și curmale. Acestea sunt perfect acompaniate de o cremă din ganache de ciocolată. Rezultatul? Un tort absolut divin!
Big Cakes 1.2Kg - 10 people

White Chocolate Kisses Cake – VEGAN Mare

white-big
49,00 €
Tortul nostru cu ciocolată albă nu este doar absolut delicios, dar și foarte fresh: plin de vișine acrișoare amestecate cu o delicioasă și dulce cremă de cocos și caju. Este un desert foarte echilibrat, care sigur o să fie pe placul tutror!
Big Cakes 1.2Kg - 10 people

Kid-Friendly Banana Caramel Cake – VEGAN Mare

banana-big
49,00 €
Am gândit acest tort special pentru copilul din tine: are un conținut scăzut de nuci, un gust excelent de caramel și mult susan! Iar acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care e alegerea perfectă în cazul oricărei zi de naștere. Fie că e vorba de petrecerea ta, sau a copilului tău!
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Let us know you agree to cookies.

We and our partners use cookies to give you the best online experience, including to personalise advertising and content.