Small Cakes 0.6 kg - 5 people

Small Cakes 0.6 kg - 5 people

Kid-Friendly Banana Caramel Cake – VEGAN Mica

banana-small
30,00 €
Am gândit acest tort special pentru copilul din tine: are un conținut scăzut de nuci, un gust excelent de caramel și mult susan! Iar acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care e alegerea perfectă în cazul oricărei zi de naștere. Fie că e vorba de petrecerea ta, sau a copilului tău!
Small Cakes 0.6 kg - 5 people

Tort Tangy Fresh Lemon Lime Cake VEGAN Mic

lemon-small
30,00 €
Delicat și cu arome clasice, tortul cu lămâie și lime este un desert fin. E foarte ușor, potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți, având o aromă fresh de citricte, o cremă delicată și o bază crocantă. Fie că vrei să îl faci cadou sau să îl păstrezi pentru tine, sigur o să impresioneze!
Small Cakes 0.6 kg - 5 people

Summer Berry Vibes VEGAN Mica

berry-small
30,00 €
Acest tort e făcut din atât de multe fructe de pădure, încât putem să-i spunem tortul antioxidant! Nici nu trebuie să ne crezi pe cuvânt: doar taie o felie și o să vezi cu ochii tăi. Și dacă ai senzația că s-ar putea să fie cam intens, îți promitem noi că nu e cazul: e doar suficient de fresh și parfumat încât să-ți aducă aminte de zilele calde de vară,...
Small Cakes 0.6 kg - 5 people

Decadent Snickers Caramel VEGAN Mic

snickers-small
30,00 €
Garantat unul dintre preferatele noastre, e un tort cu gust de Snickers care te face să te simți bine după ce-l mănânci. Are o bază crocantă de arahide și o cremă groasă de caramel sărat, făcută din unt de arahide și curmale. Acestea sunt perfect acompaniate de o cremă din ganache de ciocolată. Rezultatul? Un tort absolut divin!
Small Cakes 0.6 kg - 5 people

White Chocolate Kisses Cake – VEGAN Mica

white-small
30,00 €
Tortul nostru cu ciocolată albă nu este doar absolut delicios, dar și foarte fresh: plin de vișine acrișoare amestecate cu o delicioasă și dulce cremă de cocos și caju. Este un desert foarte echilibrat, care sigur o să fie pe placul tutror!
Small Cakes 0.6 kg - 5 people

Chocolate Lover’s VEGAN Mica

choco-small
30,00 €
E tortul dedicat tuturor iubitorilor de ciocolată. Pe lângă faptul că este plin de super-alimente, are și două tipuri diferite de ciocolată: ciocolată neagră, intensă, dar și o ciocolată care te duce cu gândul la cea cu lapte. Vișinele asigură echilibrul desertului în combinație cu aromele puternice de ciocolată, iar astfel tortul nu devine prea intens.
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Let us know you agree to cookies.

We and our partners use cookies to give you the best online experience, including to personalise advertising and content.